Glutton® Zen® specifikationer

Strømkilde 100% Elektrisk
Motor (V) 80 / Lithium-svovl-batteriet (Li-S)
Batterilevetid ved fuld opladning 10 timer
Lydtrykniveau (dBA) 57 (Næsten lydløs)
Støvsugerfilterets overfladeareal 32 kvadratmeter
Børstediameter 650 mm
Affaldsbeholderens kapacitet (L) 240
Chassis Galvaniseret stål
Vægt 2300 kg
Dimensioner (LxBxH) (mm) 3200 x 1200 x2000
Garanti (år) 2 år på maskinen, 1 år på batterierne

Glutton® Zen® gadefejemaskinen er kompakt, kraftfuld og lydløs, den ideelle rengøringsløsning til bymidter, gyder, gågader, torve, historiske områder, markedspladser samt trange eller utilgængelige steder.

Takket være Glutton® Zen® bliver din by ren og rolig, samtidig med at belastningen på både miljøet og dit driftsbudget reduceres.

Miljøvenlig

Glutton® Zen® er 100% elektrisk og drevet af avancerede litiumbatterier. Fejemaskinen udleder ingen CO₂ eller udstødningsgasser.
Der frigives heller ikke støv bag fejemaskinen, hvilket beskytter både brugernes og beboernes helbred.

Fred og ro

Glutton® Zen® giver fred og ro til både beboere og brugere og respekterer deres livskvalitet. Ønsker du at rengøre bymidten tidligt om morgenen eller om natten uden at forstyrre de lokale? Ingen problem: Din Glutton® Zen® er hurtig og diskret. Fred og ro er især værdsat omkring hospitaler, boligområder, skoler osv.

Ergonomisk

Den rummelige og komfortable kabine i Glutton® Zen® er unik. Den har plads til en operatør på op til 2 meter i højden. Det panoramiske forrude sikrer maksimal visuel komfort uden risiko for blænding fra solen. Gulvet i glas giver udsigt til sugeenheden og arbejdsområdet for at øge komforten under rengøringen.

Dine operatører er garanteret en behagelig kørsel: Højkvalitetssæde, varme og aircondition, opvarmet forrude, radio, USB-oplader, GPS, lydisolering, køleboks, opbevaringsplads, intuitiv betjening osv.

Økonomisk

Det er langt billigere at oplade din elektriske Glutton® Zen® end at fylde tanken på ældre generationer af fejemaskiner med benzinmotorer.
Dette reducerer dine driftsomkostninger markant og skærer dine vedligeholdelsesomkostninger ned til en femtedel!

Design

Glutton® Zen® har et originalt og kompakt design, der gør det nemt og sikkert at bevæge sig rundt i offentlige rum.

Glutton® Zen® kan også hjælpe dig med at kommunikere dit budskab i byen. Effektiv, elegant og lydløs – forbipasserende vil nyde at møde den.

Der er desuden masser af plads til dit budskab på Glutton® Zen®’s karrosseri.

Effektiv

Glutton® Zen® sikrer et højere afkast på din investering. Dens kraftfulde sugeevne og meget lange batterilevetid er stærke allierede for dine rengøringsteams.

Du kan rengøre bymidten uafbrudt hele dagen uden at skulle oplade batterierne.

Resultatet er upåklageligt, og et smil fra beboerne er garanteret.

Forbundet

Med to smarte skærme, GPS og geolokaliseringsmuligheder vil Glutton® Zen® udvikle sig sammen med dig og skabe “big data”.

Oplev Glutton® Zen® i aktion: